“Rust. Dat is hetgeen mij na een week nog steeds overvalt thuis.” Inez

Wat elke vrouw wil: een georganiseerde kleerkast!

Droom jij er ook van: een kleerkast waarvan je ‘s morgens met plezier de deuren open trekt om te kiezen wat je gaat aandoen? 
Dat is toch een super start van de dag!

Dat is de verandering die An haar kleerkast heeft ondergaan. 
Samen hebben we komaf gemaakt met kleren die niet meer passen, stapels truien die omvielen, gekregen kleding die haar smaak niet meer was…

opgeruimde tshirts
Met deze nieuwe manier van opplooien is de lade veel overzichtelijker
kleren wegdoen
Kleren die te klein, te oud of gewoon niet meer bij haar passen mochten weg. Op naar iemand die ze wel kan gebruiken!
kleding opbergen
Ze is vastberaden weer een paar kilo’s te verliezen. Kleren die mooi genoeg werden bevonden om dan weer aan te doen werden veilig weggeborgen.
georganiseerde kleerkast
Ze had al direct goesting om haar kastdeuren te laten open staan!

 

 

Een opgeruimd bureau & meer energie:

“Na het overlijden van mijn geliefde papa, kwam alle zaken van mijn mama ineens op mij af. Papieren, rekeningen en een appertement leeg maken op 14 dagen tijd. Ik was het overzicht kwijt en stapelde maar op. Sarah is een lieve dame, ze is heel to the point en ze zet je direkt aan het nadenken. We hebben samen mijn bureau opgeruimd: boeken, administratie ook van mijn mama, een mooi klassement gemaakt. Sarah heeft mij goede tips gegeven, en vooral ze heeft mij leren loslaten, en keuzes maken. Ze helpt je om een persoonlijk systeem te vinden.

Ik heb nu een opgeruimde bureau, er is nu meer licht, heb er meer energie door gekregen, voel me ook minder moe. En mijn man is er ook heel kontent mee, minder rommel in onze bureau!!

Bedankt Sarah, en als het me weer wat minder gaat, en geef ik je terug een seintje.”

Veel liefs,
Chantal

Hilde kon door de rommel niet samen met haar kindjes koken:

Hallo Sarah,
Ik heb er al een paar keer aan gedacht je te mailen,maar het komt er niet van!
De keuken is heel praktisch nu! Het tablet is ook praktisch leeg en als het vol staat krijg ik het snel opgeruimd.
De kindjes kunnen gemakkelijk de doos met versiersels voor de cakejes uit de kast pakken en terugzetten. Ook de receptjes staan nu mooi op hun plaats.
Het is dus echt wel geslaagd!
Bedankt daarvoor.
Groetjes,
Hilde

Inez was de stress beu:

Ik was het beu. Echt beu. Bijna 4 jaar geleden verhuisd en half ons huis stond nog op zijn kop. Mijn mama en vriendinnen waren om de beurt al eens komen helpen maar het ontbrak me aan doorzettingsvermogen. Wij werken beiden (meer dan) full-time en hebben 2 kindjes van 4 en 7 jaar. Dikwijls moe, overstressed en gewoon geen zin om eraan te beginnen. Boven te weinig opslagruimte dus mijn papa en broer aangesproken om schabben te installeren in de alkoof van onze slaapkamer en speelkamer. Dat was de start, maar de rest…?
Via een collega hoor ik tips over opruimen en ze raadt me aan om op Facebook eens te kijken naar ‘Organiseer en Heers’. Verschillende weken lees ik met plezier de vele tips en beslis om eraan te beginnen. Na een gesprek met Sarah ben ik volledig overtuigd dat zij de duw is die ik nodig heb. We spreken af om twee keer 4 uur samen te werken en zien waar we staan. De eerste keer hebben we bijna de hele speelkamer opgeruimd. Zakken met dingen om weg te gooien, zakken met kinderspullen om weg te geven en papier en karton. Amai wat een verschil. De tweede keer de laatste spullen van de speelkamer weggestopt, onze slaapkamer gereorganiseerd en het bureau beneden opgeruimd en door de berg papieren gespit. Amai, weer zo’n verschil! Zelf had ik het niet gekund en zeker niet zo snel. De positieve en constructieve oplossingen van mijn organiser had ik echt nodig. Ook de goede ideeën zijn gebruikt of worden later nog gebruikt. 

Mijn man was helemaal overdonderd toen hij thuis kwam. ‘Wat is hier gebeurd?’ was zijn reactie. Hij was niet op de hoogte en dus heel verrast. De volgende dag een tripje naar het containerpark ingepland zodat het papier, karton, plastiek en andere brol weg was. 

Rust. Dat is hetgeen mij na een week nog steeds overvalt thuis. Ik vind veel onmiddellijk terug. En hetgeen ik niet snel vind, ligt nog op plaatsen die moeten opgeruimd worden. 

Minder stress thuis, alles is beter georganiseerd.
Echt het geld waard. Nu zelf nog sommige kasten aanpakken is de boodschap. 

Maar er moet nog wel veel gebeuren. De kelder is nog de grootste uitdaging dus Sarah, ik zal je nog nodig hebben! Tot de volgende keer. “

Opgeruimde groetjes uit Boom!  Inez

Van een vol werkblad naar een georganiseerde keuken:

Sarah had na een werkdag absoluut geen fut meer om te koken en de desorganisatie van haar keuken maakte dit steeds erger. Een vol werkblad, geen plaats voor nieuwe boodschappen en vervallen producten die vanachter in de kast waren terechtgekomen…

Na 2 uur was de keuken opgeruimd en op een praktische manier georganiseerd: 

 

Herinrichting van een klas:

Juf Nele wist achteraf te vertellen: “De kinderen waren héél enthousiast 🙂 en de collega’s ook!
Er waren zelfs een paar ouders die me kwamen feliciteren, haha! Goed dus! Ik ben echt supercontent. Na drie dagen is het nog steeds ok. Een klein stapeltje op mijn bureau met te verwerken testen en dat is het.”

Zelfs de fiets kon amper binnen:

Griet is een druk bezette zakenvrouw met twee kinderen die gewoonweg geen tijd heeft om alleen de overdaad van spullen aan te pakken. Dankzij mijn aanwezigheid is ze gemotiveerder en voelt ze zich gesteund in het nemen van beslissingen.  

 Opruim van een zolder:

 

Wil jij dit ook? KLIK HIER

 

WAT IS JOUW DROOM?

Berging: de was gesorteerd, buitenspeelgoed bedwongen en een plaats voor alle boodschappen.
Berging: de was gesorteerd, buitenspeelgoed bedwongen en een plaats voor alle boodschappen.

Een hoekje voor jezelf?
Wedden dat we een plaatsje vinden?

Een eenvoudige administratie in plaats van een stapel op je keukentafel?
Ik kan samen met jou een duidelijk systeem installeren waardoor je snel papieren kan klasseren en terugvinden.

Meer plaats op zolder, in de garage, berging of in je kleerkast? Of wil je af van een externe stockageruimte? 
Laat me jou begeleiden in een opruimactie waarna je versteld zal staan van de plaats die je over hebt.

Opgeruimd speelgoed of orde in de tienerkamer?
Weg met het speelgoed dat in je woonkamer rondslingert en het dagelijkse gevecht voor een opgeruimd huis.

Een verhuis die je niet ziet zitten?
Laat me je begeleiden zodat je geen overbodige spullen mee verhuist. En achteraf richten we je nieuwe woonst op de beste manier in.

Dit zijn maar enkele voorbeelden. Iedereen zijn situatie is anders. Laat me weten waar je mee zit en dan kan ik je helpen. Vragen staat vrij. 

Contact Form
* indicates required field

 

WhatsApp chat