Organiseren

Originele organizers voor een persoonlijker huis

Ikea, Action, Blokker, Casa, Hema, … allemaal leuke winkels om aan een schappelijke prijs organisatieproducten te kopen. Maar wat als je het wat persoonlijker wil? Wat als je iets wil dat anderen niet hebben?
Dan is er bijvoorbeeld Etsy: een wereldwijde online winkel die eigenlijk een verzameling kleine, persoonlijke winkeltjes is. Vol handgemaakte spullen die door de maker zelf gemaakt worden.

Hieronder enkele leuke organizers en opbergers die ik gevonden heb:
(klik op de foto voor de link)

Originele organizers O&H

Eén van de meest gebruikte kamers in huis is de keuken. Deze moet dan ook super functioneel zijn. Maar mooi mag natuurlijk ook 🙂
Wat vind jij van deze glazenhouder met schap? 

glazenhouder muurrek

Geen plaats voor een messenblok op je aanrecht? Deze mooie magnetische messenhouder geeft je messen een plaats aan de muur:

magnetische messenhouder

Heb je een stukje aanrecht ingericht als koffiebar? Of misschien heb je enkel je koffiezet die zijn vaste stek heeft op je aanrecht? Deze capsule houder is ook weer een leuke manier om de verticale ruimte te gebruiken. 

koffiepad houder

Hoewel we ondertussen al 5 waterflessen van tupperware in ons bezit hebben, lijkt zo’n mooie, gepersonaliseerde waterfles me ook wel wat. Ik ben superfan van mijn waterfles voor in de wagen, maar ook gewoon om voldoende water te drinken tijdens het werk. 

bekers met naam

Deze kapstokken vind ik heel tof. Ik heb al verschillende doe-het-zelf oplossingen gezien op Pintrest, maar zo handig ben ik niet. Onze Michiel zou dit alvast geweldig vinden. Of hij zijn kleren vaker vanzelf zal ophangen is nog de vraag. Daar werken we aan 🙂
Oh ja, en deze worden gemaakt in België. 

dinosaurus kapstok

Hoewel ik meestal voor neutrale, eenvoudige opbergers ga, moet ik toegeven dat zo’n superhelden mand wel heel cool staat in een jongenskamer. Perfect voor knuffels, verkleedkleren, blokken, … 

superhelden rommel mand

Ik ben nog op zoek naar een manier om mijn juwelen (80% oorbellen) op een mooie, georganiseerde manier te bewaren. Zo’n muur organizer lijkt me wel wat:

juwelen organizer

Dit leuke schaap moest ik gewoon toevoegen: wat een origineel idee. Weg met de traditionele toiletrolhouder & weg van kleine kinderhandjes!

toiletrollen houder schaap

 

Ook de badkamer is een ruimte waar efficiëntie troef is. Heb je weinig ruimte op de grond voor een wasmand? 
Dan is deze waszak misschien wel een leuke oplossing. Je zou dit ook in de kinderkamers kunnen toepassen. 

waszak aan deur

Ook deze bureau organizer vond ik een vermelding waard. Hij geeft je extra ruimte omdat je je toetsenbord eronder kan schuiven, maar zorgt er vooral voor dat al je spullen een plaats krijgen. Want, geef toe, jij hebt je gsm of je pen ook al eens moeten zoeken onder een stapel papieren. 

bureau organizer

Ligt jouw gsm gewoon op je bureau, aanrecht of nachtkastje op te laden? Of misschien 2 gsm’s, een tablet en een laptop? 
Op Etsy vind je verschillende soorten laadstations om al deze toestellen op een georganiseerde manier op te laden. 

laadstation

Ga je veel op reis of ben je veel op de baan? Deze kabel organizer is een eenvoudige & praktische manier om je kabels onder controle te houden. Ook oortjes, extra fototoestelbatterij of powerbank passen hier natuurlijk in. 

kabel organizer

Kende jij Etsy al? Heb je er al iets gekocht? 
Ik vind het alvast een leuke manier om je huis meer JIJ te maken. 

Groetjes, 
Sarah

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat